dimarts, 26 de febrer del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA APROVA LES BASES REGULADORES DE LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A LES ACTIVITATS ESCOLARS


L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació i Infància, ha aprovat les bases reguladores per a la concessió de Subvencions Municipals a activitats escolars 2012 2013-. Unes subvencions amb un import total de prop de 13.000 euros.

L’objectiu d’estes subvencions és estimular la realització d’activitats educatives al llarg del curs que tinguen com a finalitat afavorir la participació dels diferents estaments de la comunitat educativa, fomentar la relació entre els diferents centres educatius de la localitat, facilitar el tractament de temes transversals, donar resposta a la diversitat existent en el centre, compensar les desigualtats socioeconòmiques de la població escolar i conciliar vida laboral i familiar, entre altres.
Poden demanar estes subvencions aquells consells escolars dels centres educatius d’Educació Infantil Primària, Especial, Secundària o d’Adults d’Alzira, de règim públic, privat concertat i municipal, per a realitzar activitats educatives en relació amb els objectius del projecte educatiu de cada centre. Les persones que organitzen les activitats poden ser tant el professorat, com les associacions de pares, mares o d’estudiants.
Les persones interessades han de presentar una instància model en l’Ajuntament d’Alzira, abans del 21 de març de 2013, en què hauran de presentar el projecte de l’activitat, en el qual s’especificarà: Títol del projecte, responsable o responsables, justificació, objectius, activitats, temporalització, recursos necessaris humans i materials, pressupost detallat, avaluació i possibilitat de continuació de l’activitat.
Amb el projecte, caldrà presentar una certificació de l’acord del Consell Escolar del centre en què es decidix realitzar l’activitat i demanar l’ajuda. Cada centre podrà presentar un màxim de dos projectes d’activitats a subvencionar. Queden exclosos com a projectes a subvencionar els que consistisquen en la compra de material.
La selecció de les sol·licituds la realitzarà una comissió formada per: la regidora d’Educació o persona en qui delegue que actuarà com a presidenta, dos representants del Consell Escolar Municipal, un/a tècnic/a del departament d’Educació i el cap del servici de Benestar Social, que actuarà com a secretari.
Els projectes presentats seran seleccionats d’acord amb els criteris de: claredat i coherència del projecte, ajust entre el cost pressupostat i els objectius previstos, que l’activitat supose una ampliació o complement adequat de les ensenyances reglades que rep l’alumne a qui va dirigida, la qualificació tècnica i professional del personal que desenvoluparà el projecte, el número de l’alumnat a qui va dirigida o que participaran de l’activitat.
Una vegada analitzades les sol·licituds presentades, la comissió de selecció elaborarà una proposta de concessió de subvencions. L’import de les ajudes serà proposat per la comissió seleccionadora d’acord amb l’interés i qualitat dels projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada