dimecres, 13 de febrer del 2013

LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT DE SUECA POSA EN VALOR LA MUNTANYETA DELS SANTS



 Els treballs realitzats pel Taller d'Ocupació “Creativitat” en la Muntanyeta dels Sants durant 2012 han deixat l'espai en condicions òptimes per a la seua visita. Aquest taller, tramitat des de la regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix María José Sarrió, va prendre com a document de treball el projecte de restauració ambiental elaborat pel Departament de Medi ambient.
Una vegada finalitzat el taller d'ocupació “Creativitat”, l'entorn natural “es troba en les seues millors condicions, tant paisatgístiques com a mediambientals”, afirma la regidora de Medi Ambient i Turisme, Manoli Egea.
Després d'aquesta nova intervenció, que ve a sumar-se a les que es vénen executant pel Departament de Medi ambient en els últims anys, el repte que es planteja ara des de la regidoria és aconseguir un manteniment econòmic i eficient “com mereix un dels nostres actius turístics més importants”.
La Muntanyeta dels Sants, a més dels seus reconeguts valors ambientals i paisatgístics, té una part de la seua superfície, concretament 0’63 hectàrees, declarada microreserva des de l'any 2005.
Durant 2012 s'ha procedit a substituir arbrat per nous exemplars i d'origen autòcton; condicionar la senda; i dotar-ho de mobiliari urbà. També s'ha instal·lat una rampa de fusta per a facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada