dimecres, 13 de febrer del 2013

EL CENTRE DE SALUT DE CARCAIXENT REALITZA AMB ÈXIT UN SIMULACRE D’EVACUACIÓ PER INCENDI


En esta activitat han participat prop de 80 pacients i treballadors del Centre, així com efectius de Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil.

El Centre de Salut de Carcaixent ha realitzat, este matí, amb èxit un simulacre d’evacuació davant d’una situació d’emergència, en este cas per incendi de les seues instal·lacions.
En esta activitat han participat prop de 80 pacients i treballadors del Centre de Salut de la localitat (que havien sigut informats prèviament de la realització d’este assaig), així com efectius de Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil.
L’objectiu d’este exercici s’ha complit ja que s’ha pogut dur a terme el desallotjament complet de l’edifici en menys de 3 minuts i, després del simulacre, el centre ha représ la seua activitat normal.
La realització d’este exercici de simulació s’emmarca dins del Pla d’Emergències del Departament de Salut de l’Hospital de la Ribera, un programa que contempla totes les mesures que s’han d’adoptar en el cas que es produïsca una situació crítica en algun dels seus centres sanitaris, així com el comportament que han de mantindre els treballadors enfront d’elles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada