divendres, 1 de febrer del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DETÉ A UN MATRIMONI QUE PORTAVA DOS ANYS EVITANT LA JUSTÍCIA


 La Policia Local d’Algemesí va detindre el dijous, 31 de gener de 2013, a la vesprada, a una parella de nacionalitat espanyola que estava sent buscada per disposar de diverses ordes d’ingrés a la presó i a les quals havien eludit. Els agents tenien coneixement que el matrimoni vivia itinerant en diversos municipis de les províncies de València i d’Alacant, i anaven allí on els donaven cobertura familiar amb l’objecte d’evitar les ordes d’ingrés a la presó.
Fa uns mesos, la parella ja va eludir un control de la Policia Local d’Algemesí i es va refugiar en un domicili. Després de veure els agents en la seua busca, van botar per un balcó d’un immoble a un altre limítrof,  i evitaren així ser capturats i abandonaren la població fins fa poc.
Els agents de la policia local, prompte van tindre constància que havien tornat a la localitat i, després d’estudiar els seus moviments, es van adonar que quasi sempre, una o diverses persones eixien minuts abans que ells per a adonar-se de l’existència de presència policial i en funció d’això, poder eixir o no. Els agents van apreciar que moltes vesprades seguides, entre les 17 hores i 17.30 hores, accedien a un mateix immoble propietat d’uns amics d’aquesta família. D’aquesta manera, diversos funcionaris de la Policia Local d’Algemesí es van refugiar al immoble per a procedir a la seua detenció.
Els detinguts, M.H.H. de 37 anys i D.R.M. de 31 anys, ambdós de nacionalitat espanyola, tenien huit ordes de detenció; entre elles tres d’ingrés a la presó,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada