divendres, 1 de febrer del 2013

ESTA SETMANA S’HAN INICIAT ELS EXPEDIENTS D’EXPROPIACIÓ DE 7 VIVENDES D’ALZIRA


S’emmarquen en el Pla Integral Alzira Social

L’Ajuntament d’Alzira ja ha iniciat aquesta mateixa setmana els primers 7 expedients que poden acabar en l’expropiació de vivendes, emmarcats dins del Pla Integral Alzira Social.  Les 7 vivendes estan ubicades en el barri de l’Alquerieta.
S’ha remés la notificació als propietaris de les vivendes, que disposen, ara, de quinze dies per a presentar al·legacions i el certificat d’inspecció tècnica. També disposen d’un mes i mig per a condicionar les vivendes fins que tinguen condicions mínimes d’habitabilitat. Si no executen les obres en eixe termini, s’iniciarà el procediment administratiu que portarà a la inscripció de les vivendes en el Registre Municipal de Solars i Edificis a Rehabilitar, per a poder després procedir a la seua adquisició i rehabilitació, a través de desocupats i la seua adjudicació a futurs usuaris.
Progressivament, es continuaran iniciant la resta d’expedients fins a arribar a les 48 vivendes del barri de l’Alquerieta que estan incloses, en esta primera fase, del Pla Integral Alzira Social.
A final d’any es preveu que ja estiguen les vivendes, en disposició per a la seua rehabilitació. Recordem que s’està treballant en un Pla d’Ocupació Especial que donarà treball a 40 persones que seran les encarregades de rehabilitar les vivendes. Des de Servicis Socials s’avaluarà qui són les persones adequades per a habitar estes vivendes que s’oferiran en lloguer a un preu simbòlic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada