divendres, 8 de febrer del 2013

INAUGURACIÓ DE LA BASE AMBICI EN EL BARRI DE QUATRE CAMINS DE CARCAIXENT



 L’alcaldessa de l’Ajuntament de Carcaixent, Lola Botella, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, han inaugurat este matí la base AMBICI del barri de Quatre Camins de Carcaixent. Es tracta del 5é punt de recollida de bicicletes de la ciutat, que s’uneix als que ja funcionen en l’estació de Renfe, Santa Bàrbara, Plaça del Convent i Carrer Gandia.
El nou punt de Quatre Camins té una gran importància perquè comunica tot un barri amb el centre urbà i acosta el camp de futbol a la ciutat. Així els seus veïns poden desplaçar-se al centre per a fer gestions en bici pública, sense problemes d’aparcament, i els usuaris del camp de futbol poden acudir-hi amb bicicleta.
Continua la campanya AMBICI
La campanya de promoció, a través de la qual s’estan repartint targetes gratuïtes en els ajuntaments que compten amb el servei (amb un límit de 1000 unitats), continua atraent nous usuaris. Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, en dèsset dies de campanya, els abonats han augmentat un 85% (de 200 a 370) i s’han triplicat els desplaçaments. La nostra idea és canviar el model de transport per als desplaçaments urbans i la bicicleta pública és una bona manera de fer-ho.

Increment de bases AMBICI

Amb esta nova base, els punts del Servei AMBICI de la Mancomunitat de la Ribera Alta han passat de 20 a 23 en les últimes setmanes en les 5 localitats on funciona (Alzira, Algemesí, Carcaixent, Carlet i Benimodo), després de la inauguració de les bases de la Plaça del Mercat en Algemesí, Plaça del Sufragi, en Alzira, i dels Jutjats, en Carlet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada