dimarts, 12 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX LA RETIRADA DEL MONÒLIT SITUAT EN LA VORERA DEL CONVENT DE SANTA LUCÍA


 La portaveu dels socialistes Isabel Aguilar, denúncia la poca sensibilitat de la Sra. Alcaldessa d’Alzira, per consentir que un monòlit siga una nova barrera que impedix la mobilitat en haver-lo instal·lat en una vorera de reduïdes dimensions.
Segons Aguilar la instal·lació d’aquest obstacle significa “la desídia d’un govern cansat que no li importa per a res incomplir les normes d’accessibilitat en el nostre municipi”.
Aguilar recorda que ha instat en multitud d’ocasions al Govern del Partit Popular perquè vigile i elimine les barreres arquitectòniques que impedixen la mobilitat a molts alzirenys.
La responsable socialista explica que a Alzira hi ha moltíssimes voreres summament estretes que dificulten en gran mesura el lliure trànsit de vianants. En algunes zones és literalment impossible el pas a discapacitats o veïns amb carrets de bebé o de la compra.
Segons Aguilar és necessari realitzar un estudi per a poder analitzar les deficiències en matèria d’accessibilitat que presenta la ciutat. Els veïns amb mobilitat reduïda o amb deficiències visuals a més de les persones majors, es troben dia a dia una ciutat infestada de barreres arquitectòniques.
Aguilar afirma que per als socialistes l’accessibilitat és un tema fonamental " i per això continuarem sol·licitant a la Sra. Bastidas les reivindicacions necessàries per a posar solució a este tema, fins a aconseguir que Alzira siga una ciutat sense barreres arquitectòniques."
Aguilar va anunciar que el seu grup ha presentat una moció perquè  en el pròxim ple es tracte una ressolució perquè de forma immediata es retire el monòlit que es troba situat en la façana de l’antic convent de Santa Llúcia, recentment inaugurada. I també proposa la creació d’un pla municipal integral d’accessibilitat per a aconseguir l’eliminació de les barreres arquitectòniques que existixen a Alzira.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada