dilluns, 25 de febrer del 2013

EL CLUB DE PILOTA VALENCIANA D'ALMUSSAFES TRANSMET LA PASSIÓ PER ESTE ESPORT ALS ALUMNES DEL CEIP ALMASSAF




150 estudiants del centre han practicat la modalitat de raspall durant l'última quinzena

En el mes de febrer s'ha clausurat en les instal·lacions del poliesportiu d'Almussafes el taller teòric i pràctic de pilota valenciana, en el que durant quinze dies han participat els alumnes del tercer cicle de primària del CEIP Almassaf. El Club de Pilota Valenciana ha impulsat esta activitat, en la que tant el centre educatiu com l'empresa que dirigix el menjador escolar han col·laborat molt activament. Amb esta iniciativa, s'ha donat a conéixer este esport autòcton entre els jóvens.
Els dos monitors amb què compta el club local i altres quatre jugadors de Genovés han impartit el taller de raspall, que s'ha clausurat este mateix matí en el frontó del poliesportiu municipal, després de la disputa d'una emocionant partida.
Els 150 alumnes de les classes de quint i sext de primària del CEIP Almassaf que, durant les dos últimes setmanes, han descobert les tècniques principals que regixen la pilota valenciana i, més concretament, la modalitat de raspall, durant les seues classes d'educació física, han compartit junt amb els monitors del curs la jornada de clausura.
Per al president del club local, José Ventura, l'experiència ha sigut tot un èxit, ja que a més de donar a conéixer este esport autòcton, hem aconseguit despertar la passió pel mateix per part d'alguns dels xiquets participants, els que “tenen les portes de la nostra escola de pilota valenciana obertes per a continuar desenrotllant el seu talent esportiu”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada