dimecres, 6 de febrer del 2013

BLOC-COMPROMÍS DE CARCAIXENT EXIGEIX CONÈIXER LA IDENTITAT DE LA PERSONA “DE PLENA CONFIANÇA” AMB QUI VA NEGOCIAR L’ALCALDESSA

En el darrer plenari l’alcaldessa va donar explicacions per primera vegada sobre el fracàs del projecte de convertir Carcaixent en una seu universitària i va assumir que havia pecat d’ingènua, però culpa la Catòlica de la fugida. I ho va fer fent un repàs a les gestions fetes, i al fet  que es va fiar d’una persona amb qui tenia plena confiança.
Va ser arran de la negociació amb aquesta persona, fins ara desconeguda, que l’acord per destinar 1,2 milions d’euros i una parcel·la municipal per construir un aulari es va fer de paraula, “un pacte de cavallers”, sense cap document escrit que donara garanties sobre el futur de l’operació.
Per això Bloc-Compromís exigeix conèixer la identitat d’aquesta persona que tant va influir en la decisió de la Sra. Botella. “És necessari saber de qui es tracta i què és el que es va negociar. Està clar que si durant molt de temps la Sra. Botella va amagar informació, en estos moments no podem confiar en l’explicació que va donar el dijous en el plenari”, ha manifestat Paco Salom.
Salom afirma que el Bloc ja ho va advertir, “per això ara estem plenament legitimats per exigir una explicació. Bloc-Compromís va ser l’únic partit de tot el consistori que no compartia la idea perquè coneixíem la intenció de la Sra. Botella de cedir l’aulari a la Universitat Catòlica. El PP tenia coses que amagar, i per això l’alcaldessa ens va excloure de les negociacions per consensuar l’ús dels diners del Pla Confiança, perquè una part d’este pla anava a destinar-se a la pagar la primera fase de la Catòlica”.
Segons el portaveu de Bloc-compromís de Carcaixent, des de l’inici el PP va negar que l’aulari tinguera un destinatari concret. Però dijous passat va quedar clar que això tampoc era cert. No sols l’aulari era per a la Catòlica sinó que va ser a instàncies d’esta entitat que l’ajuntament va modificar el projecte inicial per adaptar-lo a les seues exigències.
Bloc-Compromís no admet de cap manera el victimisme de què s’ha envoltat la Sra. Botella. Segons paco Salom, “no entenem com es poden arriscar 1’2 milions d’euros i un solar municipal sense cap tipus de garanties”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada