dimecres, 27 de febrer del 2013

BENIFAIÓ OFERTA UNA ÀMPLIA PROGRAMACIÓ CULTURAL I SOCIAL PER A COMMEMORAR LA SETMANA DE LA DONA


 Les regidories de cultura i serveis socials de l’Ajuntament de Benifaió han posat en marxa la programació oficial per a celebrar del 4 al 8 de març la Setmana de la Dona.
Ja s’ha donat a conéixer el programa on destaquen entre altres cursos, taules redones, tallers de defensa personal i imatge personal, xarrades sobre com afrontar l’actual situació de crisi o la ja tradicional volta a peu i el multitudinari sopar de la dona com a fi dels actes.
Dilluns que ve donarà començament la programació oficial amb el curs “Introducció a la informàtica bàsica. Internet i correu electrònic”, de 9:30h a 13:30h en l’Àrea de Promoció Econòmica (Primer pis Biblioteca), a més d’una taula redona davall el tema “Dona Emprenedora” a les 20:00h en el Centre Cultural Enric Valor.
També la sanitat tindrà cabuda en el programa amb el taller “Prevenció del Càncer de Mama” el dimarts 5 de març a les 19:00h en el Centre Cultural Enric Valor a càrrec de la doctora Ana Ferrer.
Una altra de les ofertes serà la cultural el dijous 7 de març a les 21:30h en el Centre Cultural amb la projecció de la pel·lícula “NORA” sobre la situació laboral a què s’ha d’afrontar una dona en l’actual conjuntura econòmica.
Les dones interessades a participar en la programació poden ja formalitzar la seua inscripció fins al 5 de març en el Centre d’Informació Juvenil (primera planta centre cultural).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada