dimarts, 5 de febrer del 2013

ALGEMESÍ INCORPORA DOS NOUS COMPROMISOS DE GESTIÓ AGRÍCOLA EN LA CARTA DE SERVICIS 2013



 L’Ajuntament d’Algemesí ha incorporat dos nous compromisos a la carta municipal de servicis que s’aplica en este 2013. A través d’ells, el departament d’Agricultura es compromet a l’expedició immediata de les cèdules cadastrals, així com tramitar a l’instant les actualitzacions de dades de la titularitat de les parcel·les.
La denominació de l’indicador de nombre d’informes emesos en termini compromet al Consistori d’Algemesí a emetre, de forma immediata, l’informe de les parcel·les rústiques a nom de l’interessat que figuren en el fitxer del cadastre de rústica, corresponent a l’últim exercici actualitzat.
Complint este nou objectiu de la carta de servicis també es comprometen a dur a terme un segon objectiu en què, amb el nombre d’actualitzacions tramitades a l’instant, el nou compromís de la carta de servicis municipal puguen també tramitar, a l’instant, l’actualització de les dades de titularitat de les parcel·les rústiques del terme d’Algemesí davant de la Gerència Territorial del Cadastre de València.
La carta de servicis municipal és un catàleg amb tots els objectius de qualitat a què es compromet l’ajuntament d’Algemesí, i que arreplega també tots els drets i deures dels ciutadans enfront de l’administració, així com les normatives reguladores que afecten les accions del Consistori, la qual ha sigut certificada per l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació, AENOR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada