dissabte, 26 de gener del 2013

PSOE D’ALZIRA PROPOSA QUE L’AJUNTAMENT ACORDE PREUS SOCIALS AMB ELS PROMOTORS DE VIVENDES BUIDES



El PSOE d’Alzira proposa que abans d’expropiar-comprar les vivendes als bancs l’Ajuntament acorde amb els promotors de les vivendes buides un preu social i es lloguen els desnonats i famílies necessitades a baix cost com s’ha realitzat en altres poblacions de la nostra comarca.

La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que en l’actualitat el projecte de pla social de vivenda, difós per la Sra. Alcaldessa d’Alzira, no té la claredat que deuria. Expropiar–comprar les vivendes a les entitats bancàries, no és la millor solució.
Aguilar creu que no es pot il·lusionar la gent que més ho necessita a donar-los una vivenda sense tindre res en concret, ja que no hi ha un pla que conste en una proposta per escrit que establisca de que manera esta proposta serà una realitat.
L’edil socialista manifesta que com és possible que l’alcaldessa d’Alzira vullga desenvolupar un pla de vivendes socials i al mateix temps no solucione els milers d’euros que es deuen de l’IBI els Bancs que són els propietaris d’estes vivendes i per tant els que haurien d’haver abonat esta quantitat en el seu moment, com tot els Alzirenys que paguen la contribució.
Segons Aguilar el més convenient en estos moments és controlar el gasto i mirar molt bé en que es gasta cada euro dels alzirenys. A més de buscar altres propostes que tinguen el mínim cost i que puguen beneficiar als desnonats i a les famílies més necessitades de la nostra localitat, proposant-los una vivenda digna i econòmica.
La responsable socialista proposa que amb urgència es propose als constructors-promotors que les vivendes buides i a estrenar, que existixen en el nostre municipi en distintes zones com; Tulell, Les Bases, Antic Cartonatges i una finca que existix en el carrer Numància, en la barriada de L´Alquerieta propietat d’una entitat bancària, siguen ocupades.
Segons Aguilar en estes promocions de vivendes s’haurien d’establir acords que per mitjà d’informes dels servicis socials s’adjudicaran amb un lloguer social als alzirenys que estan sense vivenda per haver sigut desnonats o per estar en una situació econòmicament precària per l’actual crisi. “Esta mesura ja l’han pres altres poblacions del nostre entorn i nosaltres no podem quedar-nos arrere ni fer invents sense garanties”.
Aguilar afirma que la Sra. Bastidas, amb la seua proposta definida per ella mateixa de Robin Hood, esta sense contingut i només ha buscat la notorietat mediàtica però ni se sap quin serà el cost real d’este projecte, ni els terminis per a executar-ho. Per tant tot apunta que pot ser una promesa més de les moltes a què ens té acostumats el Partit Popular.
La dirigent socialista davant d’esta proposta, exclusivament propagandística, sol·licitarà que se li entregue una còpia de la proposta del pla social de vivendes i que se sotmeta a provació en el pròxim plenari municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada