dimarts, 29 de gener del 2013

FINALITZA LA CAMPANYA D'ALGINET PER A PREVINDRE ROBATORIS DE CAQUIS I CÍTRICS


Des de l'1 d'octubre fins al 15 de desembre, la Policia Local d'Alginet ha dut a terme la campanya de vigilància que té com a objectiu evitar els possibles robatoris de caquis i cítrics del terme d'Alginet. Al llarg d'aquest mes i mig 2 agents s'han dedicat en exclusivitat a fer un control i vigilància dels camps i dels comerços que estaven recol·lectant.
Gràcies a la feina policial, la campanya ha finalitzat de manera satisfactòria, ja que no s'ha produït cap robatori del fruit del caquier i, pel que fa a les taronges, sols se n'ha denunciat el robatori d'uns 30 caixons.

Comença la campanya de vigilància davant dels robatoris de plantons de caquis
La Policia Local d'Alginet ha començat la campanya per evitar els possibles robatoris dels mes de mig milió de plantons de caquiers que està previst que els llauradors d'Alginet planten als seus camps.
El treball dels agents serà en horari nocturn on es vigilarà el terme i es faran controls de vehicles per evitar possibles robatoris d'aquest arbre fruital que, en estar acabat de plantar, no està agafat a la terra i és molt fàcil d'arrancar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada