dimarts, 29 de gener del 2013

ALZIRA INICIA ELS ACTES ENTORN DE VICENT ANDRÉS ESTELLÉS


Amb l’obertura de l’exposició “Vicent Andrés Estellés, cronista de rècords i esperances”, en el MUMA, han donat inici els actes entorn de Vicent Andrés Estellés a Alzira.
Dimecres 30 de gener, a partir de les 11 hores, en el MUMA, tindrà lloc la presentació del llibre inèdit d’Estellés: L’inventari clement de Gandia, publicat per Edicions 96, a càrrec de Maria Josep Escrivà, coeditora del llibre. Els assistents llegiran fragments del llibre.
El dijous 31 de gener, a les 19 hores, en l’Ajuntament, tindrà lloc l’acte institucional de celebració de l’Any Estellés, que estarà presidit per l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer.
Els actes conclouran el divendres 1 de febrer. A partir de les 11 hores, en el MUMA, se celebrarà una conferència de Pura Santacreu, professora de valencià de l’IES Rei a Jaume d’Alzira, associada a la Universitat de València i Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària, titulada “De l’amor a la terra. L’ús dels topònims en la poesia d’Estellés”. Al finalitzar els assistents llegiran fragments del Llibre d’Alzira de Vicent Andrés Estellés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada