dissabte, 26 de gener del 2013

EL VEÍ D'ALGINET QUE VA COMENÇAR LA VAGA DE FAM PELS IMPAGAMENTS DE CONSELLERIA ARRIBA A UN ACORD


De treballar en un centre ocupacional a Burjassot a ficar-se en vaga de fam per evitar quedar-se sense habitatge.

Amb 36 anys i a dues setmanes que la seva dona done a llum la seva segona filla, el veí d'Alginet Vicent Gasó es va ficar el passat dimecres en vaga de fam com a última eixida per a pressionar a la Conselleria de Benestar Social per exigir que li paguen els diners que  els deuen.
La seva lluita contra l'administració va començar envoltat d'usuaris del centre ocupacional Los Silos situat a la localitat de Burjassot. Ahir, cap a les 11 de la nit, la Consellera i la Directora General es van reunir amb Vicent per arribar a l'acord de pagar el deute que deu conselleria als centres ocupacionals el proper 31 de gener.
La decisió de posar-se en vaga de fam  es va prendre perquè els treballadors del centre porten set mesos sense cobrar i la pòlissa del centre venç a principis de febrer. Fa tres anys es va inaugurar el centre ocupacional i, a dia d'avui, la Generalitat els deu el 40% de la subvenció que els va concedir el 2012, és a dir 118.000 €. Aquest deute impedeix optar a les subvencions del 2013 i fer front als pagaments del centre com són els sous, el lloguer, etc. A més, Vicent i Julian Oviedo, director del centre, poden perdre la seva casa ja que en ser dos dels socis fundadors han avalat amb els seus habitatges una pòlissa que els permet pagar les despeses de l'any fins rebre la subvenció que no arrib

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada