dilluns, 28 de gener del 2013

EL RC ALZIRA S’IMPOSA AMB CLAREDAT AL DÉNIA (47-10)

La nau del RC Alzira, navega vent en popa en esta fase de Permanència/Ascens, tercera trobada, tercera victòria.
El cos tècnic va decidir donar "pista" als jóvens jugadors de l’equip i en benefici de la seua formació, es va prendre la decisió de renunciar a la fase d’ascens per a jugar per la permanència; ara es demostra que l’encert va ser ple ja que els xavals estan tenint un paper decisiu en esta fase de la lliga.
En el partit davant el Dénia, sis dels set assajos, van ser aconseguits per xics de a penes díhuit anys, Dani Dasí (3), Pablo Pepiol (2) i Javier Gómez (1), a més, Pepiol, es va erigir en la figura del partit, aconseguint ell a soles vint-i-cinc punts dels quaranta-set.
Els dos equips es presentaven amb baixes a la trobada, però l’Alzira tenia més fons d’armari i això es va notar sobre el terreny de joc, a pesar que els locals van jugar amb un menys des del minut trenta per l’expulsió d’Adrián Alonso.
Els alzirenys van eixir al camp a per totes, amb un joc espectacular. Així, ja en el minut huit, Javi Gómez avançava a l’Alzira (5-0), en el díhuit, arribava el primer assaig de Dani Dasí, que transformat per Pablo Pepiol, significava el 12-0, en el vint-i-huit, Pepiol transformava un colp de castic (15-0) i en el trenta-set, ell mateix aconseguia assajar, encara que esta vegada sense transformar, 20 a 0 amb el que s’arribava al descans.
Esta vegada no va haver-hi reprimenda del míster en el descans, les coses anaven sobre rodes, si a cas xicotets detalls de disciplina sobre el terreny, però no calia llançar les campanes al vol, es jugava amb un home menys i quedava tota la segona part.
Les coses no van poder començar millor, minut un de la represa, i de nou Dani Dasí aconseguix assajar, no va haver-hi transformació però era el quart assaig i significava punt de "bonus ofensiu"(25-0), només sis minuts després, colp de castic que transforma Pablo Pepiol (28-0), en el cinquanta-quatre, Dani aconseguia el seu tercer assaig en el seu compte particular, ho transforma Pepiol (35-0), en el seixanta-tres, el capità, Dani Vento, se suma a la festa, assaig (40-0). Faltaven huit minuts per al final, estava tot el peix venut però, el Dénia inclús va tindre arrestos d’aconseguir en els minuts finals dos assajos.
Però faltava el millor, en el minut setanta-huit, Pablo Pepiol recupera un baló en la seua línia de vint-i-dos i es marxa amb força i velocitat per banda esquerra, desfent-se de quants contraris li ixen a l’encontre, arribant a la zona de marca junt amb el banderí i córrer per la zona fins a assajar baix pals, com no, ell mateix, va aconseguir la transformació, 47-10, marcador final.
Bon partit de l’Alzira que en esta fase de la lliga va recuperar l’estil de joc que li caracteritzara anys arrere.
Per al pròxim cap de setmana, a les baixes per lesió ja sabudes de David Ferrer, José Vicent, Ximo Fraile i Daniel Grindrod i el sancionat Sergi Arenes, caldrà sumar la d’Adrián Alonso, expulsat, i la de l’home del partit, Pablo Pepiol que té partit amb la Selecció Valenciana sub 20. A favor, es recupera a Alex Palop.