dilluns, 28 de gener del 2013

COMPROMÍS S'HA POSAT EN MARXA A LA RIBER ALTA


 En l’Assemblea Constituent celebrada a Carcaixent el passat divendres 25 de gener ha estat elegida per unanimitat la candidatura a la Comissió Executiva Comarcal encapçalada per Diego Gómez, nou Portaveu Comarcal de Compromís a la Ribera Alta.
L'assemblea ha estat un èxit d’assistència. Tota la militància de BLOC, Iniciativa, els Verds, i dels partits independents de la comarca s’ha mobilitzat per tal de recolzar aquesta Comissió Executiva, per tal de recolzar Compromís.
Un element molt important, ha sigut la gran presència d’independents. Persones que sense estar en cap formació política han mostrat la seua voluntat de treballar amb Compromís, una nova forma de fer política que està comboiant cada vegada a més i més persones als nostres pobles.
En el seu parlament de cloenda, Diego Gómez ha parlat de les línies polítiques que  seguiran:  "la millora de les infrastructures, la promoció del transport públic, la defensa dels serveis de tots, de la sanitat i de l’educació públiques, la millora dels centres de dia per als nostres majors, el foment de l’economia productiva, el foment del comerç local i de les iniciatives de l’economia del bé comú... Aquestes són les nostres prioritats polítques. Són alguna de les coses amb les que ens comprometem amb la societat."
En l’acte de cloenda també ha participat Enric Morera, Síndic del Grup Parlamentari Compromís a les Corts Valencianes. En el seu parlament, Morera ha parlat de la naturalesa de Compromís. Compromís és una cooperativa polítca i social, que està innovant la manera de fer política. Un forma basada en els valors propis del nostre poble: el caracter emprenedor, el treball, l’alegria, la seriositat... Una gran coalició de persones basada en la generositat, la il·lusió i l’esperança, que té com a objectiu donar un horitzó de vida digne per al nostre poble. Compromís és el triomf de la diversitat, de la tolerància, de les ganes de treballar conjuntament pel benestar i la felicitat de les persones.
Compromís és ja una realitat en la Ribera Alta. En breu ho serà també en els pobles de la comarca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada