dimarts, 29 de gener de 2013

EL PSPV-PSOE VISITA SUECA A INTERESSAR-SE PER LES INFRAESTRUCTURES I OBRES PENDENTS


 El passat dilluns 28, els Diputats Socialistes Paco Toledo, Josep Moreno, i el Senador Enrique Navarro, van visitar la ciutat de Sueca, dins de les “Jornades interparlamentàries de la Ribera Baixa” per tal de conèixer de prop la problemàtica existent en la construcció de diferents infraestructures que afecten els serveis públics de la nostra ciutat.
A les 12 h. van ser rebuts a la Plaça de l'Ajuntament pel grup municipal socialista i per l'alcalde de Sueca Salvador Campillo.
Els diputats socialistes es van dirigir a la seu del partit, al carrer La punta nº 5, on es va realitzar una roda de premsa pel secretari general de l'Agrupació Local, Dimas Vázquez i pels dos diputats.
En primer lloc van visitar les Escoles Carrasquer, que tants anys està en barracons, i que la Generalitat no preveu cap tipus d'inversió, ni obra nova per al 2013.
Des del partit socialista s'han fet, a data d'avui, diferents gestions per part de la diputada i portaveu d'educació a les Corts Valencianes, Pilar Sarrión, en referència a la nova construcció d'aquestes escoles, i sempre amb la negativa per part de la consellera d'Educació M. José Catalá, que al · ludeix que en la nostra ciutat s'han fet moltes inversions en escoles públiques.
També per part del partit socialista s'han realitzat esmenes als pressupostos de la Generalitat de 2013 (com li consta a la direcció de l'escola en uns documents lliurats el passat dilluns), per incloure la construcció de les Escoles Carrasquer en els pressupostos del 2013, però que el PP amb la seua majoria ha denegat.
Una altra de les reivindicacions que el senador i els diputats socialistes van vindre a visitar era la paralització de les obres de la piscina descoberta, que es va començar amb un "Pla Confiança" de la Generalitat al maig de 2011, i que l'empresa constructora va abandonar per falta de liquidesa del govern valencià, i que a data d'avui és una obra inacabada amb un futur bastant negre perquè d'aquell "Pla Confiança", falla la confiança en que els diners vinguen per la seua finalització.
Finalment, el senador Emrique Navarro va prendre nota per a la seua reclamació, de la cessió que encara està pendent del tram de N-332 que creua la nostra ciutat, i que el Ministeri de Foment no contesta sobre això, ja que amb ella l'Estat té abonar a Sueca la quantitat de 1.000.000 d'euros per a la seua inversió en aquest tram, com així ho va signar el govern de Zapatero, per a poder dissenyar un bulevard que li donaria major vida a la nostra ciutat i que anul · laria aquesta divisió que crea en el nostre nucli urbà, igual que ho fan les vies del tren, de les quals es va signar en el seu dia amb l'anterior govern de la nació un protocol, i que el Ministeri de Foment a data de hui, fa cas omís d'aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada