dimarts, 11 de desembre del 2012

UN JOVE DE BENIFAIÓ MUNTA UN BETLEM DE GRANS DIMENSIONS


Jesús Sanz mostra a través d’un betlem de més de 30 m2 desenes de figures en moviment amb multitud d’escenes

Els veïns de Benifaió poden contemplar fins al pròxim 6 de gener un betlem de grans dimensions, més de 30 metres quadrats, a través del qual el visitant s’introduïx en la ciutat de Betlem, el naixement de Jesús, l’arribada dels tres reis mags i passatges de la vida de Jesús fins a la seua trobada amb savis i erudits a primerenca edat.
Amb una perfecta combinació de llums destacant escenes desapercebudes però importants en el dia a dia de la ciutat de Betlem de fa més de 2.000 anys com el pasturatge o l’enfornat de pa, i figures en moviment que donen encara més realisme al treball, el seu autor no ha deixat de costat cap detall.. A més el visitant pot saber un poc més la història de Jesús en els seus primers anys de vida ja que el Betlem oferix textos i llegendes en cada escena informant els veïns del que està succeint en eixe moment.
Jesús Sanz destaca que per a poder muntar este betlem i tindre-ho tot a punt estes festes ha hagut de treballar dia i nit, però com ell destaca “és una satisfacció veure com els més menuts i tots els veïns disfruten amb ell”.
El gran Betlem està ubicat en una planta baixa de la Plaça del Progrés i ja s’han organitzat visites escolars a més d’un gran nombre de veïns que s’han interessat pel treball artesanal d’este jove de Benifaió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada