dimecres, 12 de desembre del 2012

SUECA OFERIX UNA XARRADA SOBRE COMUNICACIÓ ENTRE PARES I FILLS


Dins del programa de conferències organitzades per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sueca, amb la col·laboració de l’Hospital de la Ribera, per a informar la ciutadania sobre diverses qüestions relacionades amb la prevenció i promoció de la salut, ahir dimarts, en el col·legi Mª Auxiliadora, va tindre lloc una xarrada impartida per la psicòloga clínica de la (USMIA) Unitat de Salut Mental Infantil i Adolescent de Sueca, Ángela Ferrero.
En la xarrada es va tractar la importància de la bona comunicació entre pares i fills. “Com ja sabem, malauradament, no sempre resulta fàcil una bona comunicació entre pares i fills. La falta de temps per a compartir i dialogar amb la família, les múltiples obligacions i les jornades de treball, poden influir negativament a l’hora de comunicar-nos verdaderament amb els nostres fills. L’objectiu d’esta xarrada és, per tant, aprendre a comunicar-nos per a conéixer-los més, saber com pensen, i que sàpien que poden confiar i comptar amb nosaltres”, va assenyalar la regidora de Sanitat, Josefa Juan.
En la xarrada ens anem a centrar en els pilars bàsics per a obtindre una bona comunicació entre pares i fills: saber escoltar, saber com parlar perquè ens escolten, i saber com cal mirar la persona amb què ens estem comunicant. És molt important tindre en compte estos elements amb els nostres fills per a poder escoltar-los millor i acceptar millor el que han de comptar-nos, independentment de que estiguem més d’acord o no. Acceptar els seus sentiments perquè se senten compresos i ells puguen així comprendre millor el que nosaltres hem de dir-los i no estiguen a la defensiva”, va explicar la ponent de la xarrada, la psicòloga, Ángela Ferrero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada