dijous, 6 de desembre del 2012

L´AGÈNCIA PER AL FOMENT DE LA INNOVACIÓ COMERCIAL D´ALGINET S´ADHERIX AL PROJECTE LIFE+GREEN


El Ple municipal d'Alginet va aprovar per unanimitat la proposta presentada per la Regidoria de Comerç, el passat divendres 30 de novembre, perquè AFIC s'adherirà al projecte europeu Life+ Green.
Aquest projecte, que té per objectiu principal minimitzar l'impacte ambiental del comerç menut, ha creat una ferramenta d'autoavaluació per Internet perquè el comerç menut puga analitzar la seua situació i com millorar el seu treball diari per tenir cura del medi ambient.
La sensibilitat de l'Ajuntament d'Alginet en els temes ambientals ha fet possible aquesta adhesió; ja que amb aquest acte es busca traslladar al municipi la metodologia desenvolupada en el projecte Life+Green Commerce que reduirà l’impacte ambiental en els comerços. Aquesta adhesió no suposa cap despesa econòmica per al municipi.
El projecte es durà a terme a través de l’AFIC, l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial de l'Ajuntament d'Alginet. Aquesta oficina està especialitzada en el comerç local i realitza serveis d'assessorament tècnic a l’administració local, als comerciants i als emprenedors d'Alginet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada