dijous, 20 de desembre del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALZIRA POTÈNCIA LA VIGILÀNCIA RURAL DURANT LA CAMPANYA CITRÍCOLA


 Amb motiu de la campanya de cítrics, la Policia Local d’Alzira, posa en marxa l’habitual Pla d’Actuació que comprén, des dels controls conjunts amb altres Cossos de Seguretat per a controlar el transport de mercaderies, fins a les patrulles preventives per a evitar robatoris
Després de formalitzar una reunió tècnica entre components de la Policia Local d’Alzira, la Comissaria del Cos Nacional de Policia d’Alzira i la Policia de la Generalitat,  comença  l’execució de controls conjunts per a controlar el transport de la taronja, així com la seua compravenda en els magatzems.
La Policia Local realitzarà controls, diàriament, en diversos punts, especialment en carreteres secundàries i camins rurals i en diferents horaris per a controlar el tràfic de mercaderies. Per a això es realitzaran les gestions necessàries per a esbrinar la procedència de les taronges. Davant de qualsevol dubte i, en aplicació de l’Ordenança Rural, les mateixes es confiscarien i quedarien en depòsit. Per a això és fonamental el control de les guies “Conduïx” o guia de Transport de mercaderies.
Com va traslladar el regidor de Policia, Eliseo Candela, als membres del Consell Local Agrari, per part de la Policia Local “s’estan potenciant les patrulles rurals perquè, en qualsevol horari, es dispose d’una patrulla especialitzada en el terme rural. Amb això es pretén, a més de realitzar controls diaris, vigilar les zones d’arreplega de taronja per a evitar i, si és el cas, sancionar in situ, els robatoris. Depenent de la quantitat intervinguda es donaria compte a les Autoritats Judicials o s’imposaria una sanció pecuniària.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada