dimecres, 19 de desembre del 2012

JOSEP LLUÍS BAUSET REBRÀ DEMÀ, A TÍTOL PÒSTUM, EL GUARDÓ MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA 2012


Hui dijous 20 de desembre, a la sala 1 de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, tindrà lloc el lliurament del Guardó Mancomunitat de la Ribera Alta 2012, a títol pòstum, al fill predilecte de l’Alcúdia Josep Lluís Bausset .
La Mancomunitat va aprovar el lliurament del Guardó 2012 en el plenari celebrat el passat mes de juliol. A l’acte d’entrega del guardó, una escultura de l'artista Leonardo Borràs que representa un dolçainer, estaran presents les filles del guardonat, Matilde i Teresa Bausset, que el rebran de mans del President de la Mancomunitat, Cristóbal García, en un acte al qual també participarà l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez.
El Guardó de la Mancomunitat es concedeix anualment a aquelles persones físiques o entitats de la Ribera, públiques i privades, mereixedores de tal distinció per la tasca realitzada en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores, i que hagen destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Ribera i el seu progrés cultural, econòmic o social en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada