dimecres, 12 de desembre del 2012

EL GRUP DE TEATRE AVANT VA EL CARRO ESTRENARÀ A ALGINET SWIMMING POOL DE JULI DISLA



El proper divendres 14 de desembre, a les 22.00 h s'estrenarà, al Teatre Modern d'Alginet l'obra de teatre de Juli Disla, Swimming Pool.
Disla la va presentar l´any 91 al Teatre Talia i fins el moment no s´ha tornat a representar. El professor d'interpretació de l'escola d'actors de València i actor professional Jaume Ibañez va contactar amb Juli Disla per a que li cedira els drets d'autor. Gràcies a Disla, aquest divendres, el poble d'Alginet podrà gaudir d'un obra, interpretada pel Grup de Teatre Avant va el Carro que convida a la reflexió.
Swimming pool és una comèdia amable on no passa res i passa tot. En paraules del seu director, Jaume Ibañez " es un obra propera que busca arribar al públic. Una forma d'interpretar que busca la empatia amb el públic. Uns amics a la vora de la piscina xerrant de tot un poc". Miquel Soldado, Laura Pellicer, Paola Navalón i el propi Jaume Ibañez donarà vida aquest divendres a l'obra Swwimming Pool.
El director ha estat al programa Espai Cultura de Ràdio Alginet per a explicar l'obra que podran vore el divendres al Teatre Modern d'Alginet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada