dimecres, 19 de desembre del 2012

BENIFAIÓ IMPLANTA LA XARXA WIMAX


Sona Wifi inicia la seua fase de comercialització i presentarà la seua implantació a Benifaió el dijous 20 de desembre

El projecte iniciat per la Diputació de València en 2010 arriba a la seua última fase i inicia la comercialització per mitjà de l’operadora assignada.
Més de 150 municipis compten ja amb la cobertura d’autoprestació que permet la interconnexió de tots els edificis municipals, permetent a més la connexió gratuïta  amb el Centre de Procés de Dades de la Diputació, facilitant així  en gran manera l’accés a les aplicacions corporatives desenvolupades per la Diputació, així com la possibilitat de compartir dades entre tots els municipis de la província.
Aquesta fase, que ja es troba operativa en aquests municipis, i dóna pas ara a la fase de comercialització, fase en què l’operadora Eurona comença a oferir serveis al ciutadà a preus altament competitius.
Així, Benifaió s’unix a aquesta nova fase de comercialització i els veïns es beneficiaran d’aquest servei Wifi amb connectivitat d’internet de banda ampla, telefonia i oci.
La presentació oficial d’aquest nou servei es durà a terme dijous 20 de desembre des de les 9:00h fins a les 14:00h en un estand ubicat al mercat ambulant de la població. Els veïns rebran informació sobre este nou servici i tècnics de la Diputació podran resoldre els seus dubtes.
Segons assenyalen fonts de la Diputació de València, “en l’actualitat Eurona presenta l’oferta comercial més econòmica del mercat, opció que s’aconseguix a l’utilitzar la xarxa desplegada per la Diputació de València. A més l’operadora garantix la cobertura al 100% del territori a l’incorporar l’opció de wifi satèl·lit, la qual cosa permet oferir servici inclús per a aquells entorns amb importants dificultats orogràfiques”.
El projecte de la Diputació culminarà al desembre de 2013, data en què estaran plenament connectats els 265 municipis de la província de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada