dijous, 15 de novembre del 2012

L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ MANTINDRÀ EL NOM DE L'AVINGUDA PAÍS VALENCIÀ I RESPECTA LA VOLUNTAT DELS VEÏNS DE L’AVINGUDA


Consideren que la voluntat de tots i cada un dels ciutadans d’este municipi preval i prevaldrà sobre qualsevol decisió adoptada; ja que aquests són els autèntics governants d’Algemesí.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí, després de reunir-se amb els veïns dimarts passat 6 de novembre i escoltar les múltiples opinions sobre el canvi de nom de l’avinguda País Valencià I atenent a les seues peticions i valorant per damunt de tot l’opinió de tots els veïns, ha manifestat que  deixa sense efecte la moció que impulsava el canvi de denominació de l’avinguda País Valencià.
Després de la reunió mantinguda, el titular de l’executiu local ha volgut conéixer de primera mà l’opinió directa dels veïns de l’avinguda i per a això ha visitat alguns dels domicilis de la zona i ha conversat amb els afectats els que han traslladat la seua opinió més sincera. “Per a este equip de govern, la voluntat de tots i cada un dels ciutadans d’este municipi preval i prevaldrà sobre qualsevol decisió adoptada; sent estos els autèntics governants d’Algemesí”, expliquen. Per això, respectant la majoritària petició popular i de manera democràtica, no es realitzarà el canvi de nomenclatura de la via.
No obstant això, l’equip de govern del PP aplicarà la legislació vigent i existent amb la major puresa possible, en concret la llei 52/2007 de 26 de desembre, la qual assenta les bases perquè els poders públics porten avant polítiques dirigides al coneixement de la pròpia història i al foment de la memòria democràtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada