dimarts, 13 de novembre del 2012

L’ALCALDE D’ALGEMESÍ ACUSA EU D’INSULTAR I DESQUALIFICAR SENSE SABER EL QUE DIUEN


EU va fer al·lusió a una placa que es troba al saló noble municipal i que faria referència als títols atorgats al dictador Franco, mentre que segons l’alcalde d’Algemesí, la placa només fa referència a la concessió del títol de ciutat

L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha mostrat la seua contrarietat pels insults i desqualificacions d’Esquerra Unida d’Algemesí que acusava el primer edil de mentider i no saber llegir perquè segons EU, a la sala noble de l’edifici consistorial hi ha una placa amb una inscripció on s’especifica els títols honorífics al dictador, “una inscripció que en els quasi 10 anys que està a l’Ajuntament, ha tingut oportunitat de llegir, per tant no cal rebuscar en cap biblioteca” afirma Vicent Ramón .
La placa existent a la sala noble de l’Ajuntament exposa textualment que “El 7 de maig de 1945 el senyor Salvador Castell Frasquet, alcalde d’Algemesí, va obtindre per al seu poble del govern del Generalíssim Francisco Franco Bahamonde, cabdill d’Espanya, el títol de ciutat”.
L’alcalde d’Algemesí ha assenyalat que a la casa consistorial no hi ha cap placa o inscripció que faça cap referència als títols atorgats a Franco, únicament entre les quatre inscripcions històriques es troba la que destaca que es va concedir el títol de ciutat en 1945 i les altres són els títols atorgats per Felip II i Felip III.

Causa estupor haver de llegir tants insults, faltes de respecte i eixides de to de per part dels regidors d’Esquerra Unida. No han d’escriure notes de premsa amb tanta prepotència, a més sense fonament i sense assegurar-se abans del que manifesten.
Aquestes inscripcions es van mantindre durant la reforma de l’ajuntament i posteriorment per equips de govern d’esquerres on van estar representats els que ara insulten i critiquen les referències a fites històriques d’Algemesí. La primera cosa que s’ha de fer abans d’escriure és assegurar-se i no començar a repartir desqualificacions, ells saben perfectament que dir la veritat no ven políticament, per això no tenen cap tipus d’escrúpols a l’hora de mentir, com ve sent habitual en ells. Els demane que siguen coherents i facen una disculpa pública pels seus insults”, ha assenyalat l´Alcalde d´Algemesí, Vicent Ramón García Mont.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada