dimarts, 20 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ PARTICIPA EN LA CAMPANYA SOLIDÀRIA “JOGUETS AMB MOLTA VIDA”


L’objectiu d’aquesta iniciativa és que cap xiquet es quede sense joguets este Nadal

L’Ajuntament de Benifaió participa en una campanya solidària organitzada pel Consorci de Residus Ribera i Valldigna sota el lema “Joguets amb molta vida”.
El diputat de Medi ambient, Mario García, va presentar fa uns dies la campanya solidària a través de la qual s’arreplegaran joguets usats, en bon estat, per mitjà de la xarxa d’Ecoparcs fixos i mòbils del Consorci de Residus.
Els més de 2.000 objectes infantils que s’esperen arreplegar seran repartits per ONG locals entre els xiquets i xiquetes que més el necessiten.
Esta iniciativa mostra una sensibilització cap al reciclatge i solidaritat, amb la intenció que cap xiquet es quede sense joguets este Nadal. Moltes famílies sense recursos poden recuperar la il·lusió durant estes dates.
Així els veïns de Benifaió poden, fins al 20 de desembre, portar a l’Ecoparc Municipal els joguets que ja no usen. Des de la campanya destaquen que aquells joguets que estiguen trencats seran reciclats mentres que els que presenten un bon estat seran entregats a les ONG.
L’horari de l’Ecoparc de Benifaió és de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:30h. Tots els xiquets que porten algun joguet per a esta campanya rebran a canvi un conte on se sensibilitza al xicotet sobre la importància del reciclatge.
L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís assenyala que els centres escolars rebran en breu informació per a participar d’una forma activa en este projecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada