dimecres, 21 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA I LA UD ALZIRA RENOVEN EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ


 L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor d’Esports, Manolo Nebot, ha visitat l’Estadi de Futbol de Luis Suñer Picó junt amb el president de la UD Alzira, Javier Pérez, on han descobert una placa commemorativa del 90 aniversari del club.
Junts han realitzat una visita a l’estadi per a comprovar, de primera mà, l’estat del terreny de joc i diferents obres de millora que s’estan duent a terme. L’alcaldessa i el regidor d’esports, han destacat “la importància d’esta visita per a comprovar l’estat de l’estadi, després de complir-se quasi un any de la firma del conveni de col·laboració entre el Consistori i el club. Un conveni per a la gestió, la utilització i el manteniment de la instal·lació esportiva municipal de l’estadi Luis Suñer Picó, així com per a la promoció i pràctica del futbol en la instal·lació. Un conveni en principi de 4 anys, prorrogable any rere any, que hui s’ha renovat”.
Bastidas ha agraït el gest que ha tingut el president i la seua junta directiva a l’imposar-li la insígnia d’Or del club. “És un honor tindre esta insígnia d’un club amb tanta història com és la UD, amb 90 anys de vida. Un club que, a través del futbol, fa que el nom d’Alzira traspasse fronteres”.

Pérez ha destacat que s’organitzarà un torneig per a celebrar esta efemèride en què participaran, previsiblement, equips de la 1a divisió de la Lliga Espanyola de Futbol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada