dimecres, 21 de novembre del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DESARTICULA UNA XARXA D’EMMAGATZEMAMENT I DISTRIBUCIÓ DE ROBA FALSIFICADA


Els agents han arribat a comptabilitzar un poc més de 5.900 peces falsificades d’alta qualitat corresponent a marques d’anomenat prestigi com Calvin Klein, Armani, Hugo Boss, Fred Perry, Paul Sark, G-Star, Carolina Herrera, Levi´s, Burberry, Gucci, Martina, etc.

La Policia Local d’Algemesí ha desarticulat un important centre d’emmagatzemament i distribució de peces de roba falsificades de primeres marques, totes elles de gran prestigi comercial.
La intervenció policial es va iniciar al tindre constància que al carrer Doctor Fleming de la localitat s’estava produint activitat comercial de productes tèxtils. Es va localitzar una nau que, després de realitzar diverses vigilàncies en dies alterns, es va poder observar com estacionaven vehicles d’alta gamma, per a posteriorment accedir els seus ocupants al suposat garatge amb “les mans buides” i eixint amb bosses de grans dimensions.
Després d’uns quants dies de vigilància, divendres passat es va establir un control policial on uns quants vehicles camuflats de la Policia Local es van situar estratègicament per a observar els moviments de l’immoble. Novament els agents de la Policia van apreciar com accedien i eixien diferents persones amb bosses de grans dimensions. Passades les 15 hores els agents van procedir a accedir al local i van observar, una vegada en l’interior, que el que pareixia un xicotet garatge era en realitat un magatzem que, de forma clandestina, emmagatzemava milers de peces de roba. Els agents van observar diversos compradors que es trobaven ultimant les seues compres. Posteriorment, van ser identificats, sent estos veïns de diferents municipis de les províncies d’Alacant i València.
Per això, es va procedir a la detenció de J.B.G., de 63 anys d’edat, i veí d’Algemesí, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial.
Els funcionaris policials van iniciar la comptabilitat de tot el gènere intervingut, sent este precintat i posat a disposició judicial.
Tal era la quantitat, que es va haver de sol·licitar un camió de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Algemesí i la col·laboració de diversos operaris municipals, que van ser els encarregats de traslladar tot el gènere a les dependències policials. Els agents han arribat a comptabilitzar un poc més de 5.900 peces de roba falsificades d’alta qualitat emmagatzemades en diferents estanteries; roba corresponent a marques d’anomenat prestigi com ara Calvin Klein, Armani, Hugo Boss, Fred Perry, Paul Sark, G-Star, Carolina Herrera, Levi´s, Burberry, Gucci, Martina, etc.
Ha sigut una operació que ha portat un procés llarg d’investigació i que al final ha donat els seus fruits, un revés important en la venda de productes falsificats i fraudulents motivat per la professionalitat i l’eficàcia en el desenvolupament del seu treball dels integrants de la Policia Local, que ha finalitzat amb la confiscació d’una de les majors partides de roba falsificada de la nostra comunitat”, afirma Antonio F. Saá Regidor de Seguretat Ciutadana.
Erich Vanacloig Intendent Principal de la Policia Local d’Algemesí explica que “En esta actuació hem vist productes falsificats que porten aplicat el signe distintiu de diverses franquícies que es comercialitzen en botigues exclusives de la pròpia marca, trobant-nos amb una de les intervencions més importants en la lluita contra els delictes contra la propietat industrial realitzats en la nostra província”



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada