dijous, 8 de novembre del 2012

AHIR ES VAN ENTREGAR ELS PREMIS DEL XVII CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT´D’ALZIRA 2012




Un total de 691 dibuixos s’han presentat a aquest concurs que, enguany, ha girat entorn del tema “Com vols que siga la biblioteca d’Alzira?”. El jurat ha estat format per la regidora d’Educació, Anabel Juárez, la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha, el director de l’Aula d’Arts Plàstiques, Lambert Miquel Penalva, la llicenciada en Belles Arts i Disseny Artístic, Mai Hidalgo i el tècnic d’Educació, Sergio Piera que ha actuat com a secretari.
En la categoria de Primer Cicle d’Educació Primària el guanyador ha sigut Adrián Moscardó del CEIP Federico García Sanchiz. El segon premi ha sigut per a Rebeca Robescu del CEIP Lluís Vives i Jorge Ull, del CEIP Federico García Sanchiz, ha guanyat el tercer.
En la categoria de Segon Cicle d’Educació Primària el primer premi ha recaigut en Inmaculada Soler del CEIP Alborxí, el segon premi ha sigut per a Akane García del CEIP Federico García Sanchiz i, el tercer premi, per a Paula Vila del Col·legi Sants Patrons.
En la categoria de Tercer Cicle d’Educació Primària, Anabel Gómez del l’Acadèmia Xúquer ha guanyat el primer premi, Modest Lluís del CEIP Lluís Vives ha guanyat el segon premi i Aitana Palau i Antonella Hernández del CEIP Federico García Sanchiz, han aconseguit el tercer.
En la categoria d’Educació Secundària, el primer premi ha recaigut en Mireya Soler de l’IES Rei a Jaume, el segon premi ha sigut per a Ángela Modéjar de l’IES José María Parra i el tercer premi per a Carlos Espanya del Col·legi Sagrada Família.
En la categoria de Batxillerat, el primer premi ha sigut per a Miguel Ángel Muñoz de l’IES José María Parra, el segon per a Wafa Chaamot i el tercer premi per a Sonia Langa de l’IES, ambdós de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent.
En la categoria d’Educació Especial (de centres ordinaris amb ACI-S o de centres d’Educació Especial), el guanyador ha sigut el dibuix de Rafael Arlandis del PQPI de Jardineria de l’Ajuntament d’Alzira, el segon premi per a David Darás i el tercer per a Cosmin Lincan, ambdós del CEIP Lluís Vives.
El Premi Especial, per al centre que ha participat amb el nombre més gran proporcional de participants en relació a la seua matrícula real, ha sigut per al CEIP Lluís Vives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada