dimecres, 28 de novembre del 2012

ADIF SUPRIMIRÀ EL PAS A NIVELL DE BENIFAIÓ PER BUENAVISTA I EXECUTARÀ LA RONDA DES DE LA CV-520



El costum d’accedir al camí del cementeri per aquest pas “s’haurà de dur a terme des del subterrani conegut com a Panificadora, s’ha demanat a ADIF que condicione i habilite amb voreres el carrer paral·lel a les vies junt amb l’empresa Roquette”, va matisar l’edil d’urbanisme.



En el ple celebrat ahir dimarts a Benifaió es va debatre el punt del dia relatiu a la supressió i clausura del pas a nivell de la línia L’Encina-Valencia ubicat en el P.K. 91/475 i donar la conformitat al projecte de construcció redactat per ADIF del tram de Ronda de Benifaió comprés entre la CV-520 (accés per polígon Font de Mussa) fins a la nova rotonda del camí del cementeri.
El PP i el PSPV-PSOE van votar a favor d’aquesta proposta al·ludint ambdós partits la necessitat d’executar aquesta ronda de circumval·lació. El BLOC-Compromís i Gent per Benifaió es van abstindre en la proposta. El BLOC va deixar clar que “estem a favor de la supressió dels passos a nivell però veiem que l’ajuntament no ha deixat de cedir a les pretensions d’ADIF, hi ha una ronda per acabar i a més les obres del subterrani al seu pas per la Panificadora té una corba prou perillosa”, va explicar el seu portaveu Eduard Gómez.
El portaveu de Gent per Benifaió José Vicente Zafra va justificar l’abstenció del seu partit encara que estan d’acord amb la supressió al comentar que “ADIF sempre intenta imposar el seu criteri i sobre allò que s’ha exposat no tenim res per escrit que ens assegure la seua execució”. L’edil socialista Xavier Martínez va matisar en la seua intervenció plenària que el seu grup “està favor del projecte davant d’un esborrany que ha presentat ADIF i un conveni que es firmarà“.
Finalment, el portaveu popular José Luis Monrabal va concloure el tema moments abans de la votació assegurant que este projecte “ve d’organismes superiors, autoritzem la supressió del pas a nivell pel carrer Buenavista però exigim la finalització de la Ronda com nova entrada i eixida al municipi”. Monrabal va avançar que el costum d’accedir al camí del cementeri per este pas “s’haurà de dur a terme des del subterrani del punt conegut com a Panificadora pel que s’ha demanat a ADIF que condicione amb voreres el carrer paral·lel a les vies junt amb l’empresa Roquette”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada