dimarts, 23 d’octubre del 2012

LAHUERTA (PP ALZIRA) “PRETENEM QUE EL PRESSUPOST MUNICIPAL DE 2013 SIGA EL MÉS PARTICIPATIU POSSIBLE”


El regidor d’Economia i Hisenda, Enrique Lahuerta, es va reunir la passada setmana amb els portaveus dels distints partits polítics de l’oposició. La finalitat d’aquesta trobada era la de plantejar idees i suggeriments de cara a l’elaboració del Pressupost Municipal de 2013. Una reunió a la qual en seguiran alguna més amb els portaveus.
Així també, està prevista, una reunió amb les associacions de la localitat, de tots els àmbits, perquè aporten també les seues propostes a l’hora d’elaborar-los. Una reunió que estarà presidida per l’alcaldessa i l’Equip de Govern.
Lahuerta ha destacat que l’objectiu d’aquestes reunions prèvies a l’aprovació del pressupost en el Ple Municipal del mes de desembre és “elaborar un pressupost el més participatiu possible. "Esperem que, tant els diferents col·lectius com l’oposició, facen les seues aportacions i propostes. Qualsevol idea serà objecte d’estudi i si és factible s’aplicarà. Això sí, sempre que quede assegurada l’estabilitat pressupostària del Consistori i es complisquen els servicis essencials al ciutadà/a. Els Ajuntaments som l’administració pitjor finançada i als que més directament ens afecta la crisi. Per això hem de prioritzar en les partides socials i continuar ajustant el gasto en tota la resta”, ha assenyalat Lahuerta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada