dijous, 25 d’octubre del 2012

FORD TRASLLADA LA PRODUCCIÓ DE LA SEUA FÀBRICA DE BÈLGICA A LA FACTORIA D´ALMUSSAFES


L’empresa ha al·ludit com a raó a la crisi econòmica.


factoria Ford d´Almussafes
L’empresa automobilística americana, Ford ha anunciat el tancament a finals de 2014 de la seua planta en Genk, a l’est de Bèlgica, en la qual treballen 4.300 empleats. La companyia ha decidit traslladar la seua producció a la factoria Ford d’Almussafes, on estimen que els seus marges de benefici podran ser majors.
La planta belga fabricarà cotxes en 2013 fins que concloga el cicle de fabricació, i després portarà la producció dels models Mondeo, S Max i Galaxy a la planta d’Almussafes
La notícia ha caigut com una llosa sobre la plantilla de treballadors belgues, després que l’empresa anunciara el passat mes que mantindria la producció del Mondeo en la fàbrica de Genk, que dóna ocupació directa a 4.300 persones i indirecta a prop de 5.000, establits en aquesta zona de Flandes, que viu fonamentalment de la indústria automobilística
Ford reassignarà uns quants vehicles a altres plantes europees per a incrementar la seua utilització. Aquesta estratègia, segons justifiquen des de l’empresa, ajudarà a afrontar la sobrecapacitat productiva a causa de la reducció de més del 20 % de la demanda per a tota la indústria de l’automòbil a Europa occidental des de 2007.
El pla de la companyia contempla la producció de la pròxima generació del Mondeo, del S Max, del Galaxy a la seua planta d’Almussafes, i té pendent la decisió sobre la producció del C-MAX i del Grand C-MAX vehicles compactes multiús, que pot ser traslladada d’eixa planta espanyola a la de Saarlouis (Alemanya) en 2014.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada