dijous, 25 d’octubre del 2012

SUECA RICERS ORGNIZA UN CAMPUS D’INICIACIÓ AL FUTBOL AMERICÀ



Sueca Ricers, el Club de Futbol Americà de Sueca, han organitzat per a aquest pròxim cap de setmana un Campus de iniciació al Futbol Americà, totalment gratuït, dirigit a xics i xiques de totes les edats, a partir de 12 anys.
Aquest Campus pretén apropar el Futbol Americà a tots aquells que vulguen conéixer aquest esport tan espectacular i vulguen passar una estona divertida practicant l'esport a l’aire lliure.
Els assistents aprendran i posaran en pràctica nocions de Futbol Americà i de Football Flag, una modalitat que es juga sense contacte entre els jugadors.
El futbol americà és un dels esports que està experimentant una major expansió de participants i de aficionats a tot el món.
El Campus estarà organitzat sota la direcció tècnica de l'entrenador del Sueca Ricers, Salvador Bartolomé, assistit per l’entrenador internacional italià Paolo Quadrini i sota el suport tècnic de l´anterior entrenador de Sueca Ricers, i actual entrenador dels Padova Saints d'Itàlia, Michelle Ventorre.
Comptarem també amb la presència dels jugadors de l’equip Senior de Sueca Ricers, així com dels jugadors de l’equip Junior, actuals guanyadors de la Primera Rice Bowl de Football Flag, organitzada a Sueca.
Per a participar al Campus només cal presentar-se amb roba esportiva a l’Estadi Municipal de Sueca el divendres 26 d’octubre des de les 18:30h. i el dissabte 27 d’octubre des de les 11:00h. podreu trobar més informació al full web de Sueca Ricers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada