dijous, 25 d’octubre del 2012

EL CPC D’ALZIRA REHABILITA UNA PARET DE L’ENTORN DEL CENTRE



Fa un parell de setmanes, el Centre de Participació Ciutadana d’Alzira va rebre la visita de 9 persones que formen part d’un grup de treball, integrat per treballadors de la Ford, que desenvolupen treballs socials, com són pintura, condicionament d’instal·lacions i neteja de camins, entre altres.
Des del CPC d’Alzira es va enviar un projecte demanant la seua col·laboració per a rehabilitar una paret de l’entorn del centre i ho van acceptar.
El grup de treball, juntament amb les persones que realitzen treballs en benefici de la comunitat, en el dia que anominen de la Solidaritat, van rehabilitar una paret d’un dels accessos al CPC i que és zona de pas dels xiquets/es que van al col·legi Sagrada Família.
La regidora d’Acció Social, Chelo Martínez, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta iniciativa. “És d’agrair el treball d’este grup de persones voluntàries que desenvolupen treballs socials fora del seu horari laboral. Des del CPC els demanem col·laboració i el resultat ha sigut magnífic”. Martínez ha afegit: “Esta iniciativa s’unix als treballs que es desenvolupen des del CPC, dins de l’àrea de rehabilitació dels espais públics, amb l’objectiu de millorar la imatge el barri”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada