dilluns, 15 d’octubre del 2012

ALZIRA COMMEMORA EL 30 ANIVERSARI DE LA PANTANADA


L’Ajuntament d’Alzira commemora, aquesta setmana, el 30 aniversari de la pantanada amb diferents actes que es duran a terme el divendres, 19 d’octubre, al MUMA. Els actes s'han programat al volatnt de  “El fang que mai s’eixuga: 30 anys de la pantanada de 1982 i 25 anys de la riuada de 1987”.
A les 19 hores, a La Sala d’Actes del MUMA, tindrà lloc una taula redona entorn de “El fang que mai s’eixuga”. Una taula moderada per Asunción Perepérez, la bibliotecària municipal, i en la qual participaran el catedràtic d’art i escriptor, Bernardo Montagud, l’arquitecte i professor de l’Escola d’Arquitectura Tècnica Superior de València, Bernardo Perepérez, i l’escriptor, Guillermo Colomer.
Tot seguit, a la Sala d’Exposicions temporals del MUMA, s’inaugurarà l’exposició “Fusta i pedra sota les aigües”. En aquesta exposició es podran veure fotografies cedides per ciutadans i ciutadanes de la localitat, tant de la pantanada com de la riuada, bibliografia i premsa de l’època, fotografies d’obres d’art que van patir els efectes devastadors de la pantanada i riuada, així com obres d’art, de Verdú, Boscá, Espinar i Sanz Castellanos, que plasmen aquests esdeveniments.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada