divendres, 7 de setembre del 2012

COMENÇA EL CURS ESCOLAR A LA RIBERA


Ja s'ha iniciat el curs escolar 2012/2013 d’Educació Infantil i Primària a les poblacions de la Ribera. A Alzira prop de 4.000 xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, han tornat al col·legi després del descans estival.
A Cullera, abans de començar el nou curs escolar, l’Alcalde de Cullera Ernesto Sanjuán acompanyat pel Regidor d’Educació Vicente Pérez i el Regidor de Serveis exteriors Juan Muntanyés, van visitar dijous passat tots els col·legis públics de la localitat per a comprovar la situació o carències i posar en funcionament un pla d’acció de millores.
S’ha pogut comprovar l’esforç que s’esta realitzant per part de tota la societat educativa (Ampas, Professors i Ajuntament) en la millora de tots els centres d’ensenyament.
En la seua visita, els representants municipals van prendre nota de les necessitats exposades pels Directors dels Centres.
Comença el període de matrícula en Educació d'Adults. 

Els Centres de Formació de Persones Adultes de la Ribera  comencen també durant tot el mes de setembre la matrícula per al curs 2012 -21013. 

La Formació d'adults ha expérimentât un augmenten de la demanda per part de la població de la comarca. En els darrers anys els centres s'han vist desbordat pel progressiu augment de demanada de places per a obtindre els Graduat en Educació Secundària o accedir a altres programes formatius que hi oferixen, com Accés a la Universitat o a Cicles Formatius, Cursos de Valencià de la JQCV o de valencià i castellà per a estrangers o cusros d'idiomes com l'anglés. 
Durant tot el mes de setembre els centres  estaran oberts  per formalitzar els matrícules , ecara que com ja ha passat en anys anteriors molts dels cursos es compeltaran en els primers dies i molts ciutadans es quedaran sense la possibilitat de poder accedir  als estudis que desitgen.  A les retallades que ja fa tres anys que han sofrit els Centres d'Adults,   cla afegir les últimes en el darrer any i que han fet que alguns centres apugen les taxes de matrículació o oferisquen menys grups. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada