dilluns, 10 de setembre del 2012

L’EMBARCACIÓ CABALLERO´S ES PROCLAMA VENCEDOR DE LA XLII REGATA BADIA DELS TARONGERS DE CULLERA 2012

Les embarcacions procedents del Club Nàutic de Gandia van ocupar els primers llocs de la classificació.

Dissabte passat 8 de setembre va tindre lloc la clàssica regata “Badia dels Tarongers” de Cullera.
La regata es va celebrar amb una participació de 26 embarcacions procedents, majoritàriament, dels Clubs Nàutics de Cullera, València i Gandia.
La XLII regata va comptar amb una única mànega en què es van donar dos voltes a un recorregut triangular amb unes condicions estables de vent d’un eix de 120º amb intensitats variables entre 5 i 17 nucs, per la qual cosa no va ser necessari posar una balisa de desmarcatge.
La distància navegada a la Badia de Cullera va ser al voltant de les 12 milles.

CABALLERO´S
L’embarcació del club nàutic de Gandia, Cavallero´s va ser el primer a creuar la primera balisa i va mantindre la seua posició fins al final. CABALLERO´S de Jose V. Caballero Peiró es proclamava, definitivament guanyador de la XLII regata de creuers Badia dels Tarongers 2012 de Cullera seguit de NEW SISTERS, patronejat per José L. Oltra Ferrero. La tercera posició va ser per a l’embarcació NÀUTICA 4U.COM de Gines Márquez Barber també del R.C.N.Gandia.
El primer classificat local va ser l’embarcació SARANTIN II de Vicente Sanjuán Pellicer, seguit de TORO UNO de Luis Domínguez Arribas i de TOURANE patronejat per Francisco Bou López.
Després del seu pas per la balisa 2 la flota de 26 embarcacions es va separar, es van mantenir però dures pugnes entre els competidors defenent cada un el seu rating. A partir del segon pas per la balisa núm. 1 les posicions han romàs inalterables.

En la 2a volta, a mesura que augmentava la força del vent les grans eslores van anar prenent avantatge sobre les eslores mitjanes.
L’entrega de premis a tots els participants va tindre lloc la mateixa nit del dissabte en l’edifici social del Club Nàutic de Cullera, amb presència de socis, regatistes, consell directiu i autoritats.

Reportatge fotogràfic a Galeria Informació de la Ribera.