dijous, 6 de setembre del 2012

SEGONS ELS GRUP SOCIALISTA EL GOVERN DE CULLERA ESTÀ DE VACACES TOT L’ANY

                                                                                                               Foto Jordi Piris



El grup socialista assegura que l'equip de govern municipal està finiquitat. Ni està, ni ja se l’espera”.

"Els onze regidors del PP no fan absolutament res, i donen l’esquena als ciutadans que pitjor ho estan passant".


"El començament del nou curs polític, a banda d’estar marcat per la dura pujada de l’IVA impulsada pel govern de Mariano Rajoy o l’increment alarmant una vegada més de la desocupació i les retallades socials que cada vegada es noten més en vida quotidiana, ens deixa una realitat local més que evident i que a hores d’ara ja ningú nega: l'equip de govern municipal està finiquitat. Ni està, ni ja se l’espera".  Aquestes són les afirmacions fetes pel grup socialista.
Els socialistes assegurem que després d’un estiu conflictiu, amb el problema de la venda il·legal al passeig marítim que ha danyat la imatge turística de Cullera, amb una desocupació que malgrat estar en temporada alta ha tornat a pujar batint rècords històrics i amb una campanya turística qualificada pel sector com a desastrosa, totjom es pregunta què ha fet i què fa el govern local de Cullera per a solucionar eixos problemes?
Per als socialistes de Cullera la resposta és evident: RES. Una vegada més, els onze regidors del PP no fan absolutament res, donen l’esquena als ciutadans que pitjor ho estan passant i als xicotets comerciants i autònoms que veuen com els seus negocis s’enfonsen, en part per la crisi, en part per la ineficàcia del govern local.
La innacció del govern del senyor Sanjuán ha sigut la tònica dominant mentre les vendes dels comerços s’han desplomat, la venda ambulant il·legal –que ha deixat palés una vegada més un altre drama ocult a la ciutat com és el de la immigració i les màfies que la controlen- ha campat impunement pel passeig marítim, al mateix temps que s’han reduït els serveis de neteja, Policia Local i tants altres de caràcter bàsic. Una muntanya de problemes i el seyor Sanjuán sense donar la cara. Sembla que el govern de Cullera estiga de vacances tot l’any, això sí, pagades –i ben pagades!- pels veïns i veïnes del municipi.
Eixe descans i despreocupació constants deu ser el que els impedix als nostres governants locals des de l’any 2009 confeccionar un pressupost municipal. El pressupost ha de ser la ferramenta bàsica de treball de tot govern responsable, on es reflexen quines són les polítiques i el projecte de ciutat que es vol aconseguir. Com que el PP de Sanjuán no té res d’això, llavors no hi ha pressupost. I el que és pitjor, totes les doloroses retallades que s’estan aplicant i estem patint, no van a servir de res si no es confecciona un pressupost realista que d’una vegada per totes reflectisca la nova realitat económica del municipi.
Des del Grup Municipal Socialista de Cullera asseguren que no permetran més la pasivitat del govern de Sanjuán, i a banda de seguir denunciant diàriament eixa incapacitat i desinterés del consistori, continuaran oferint alternatives i propostes serioses relacionades amb tots els temes que realmente importen a la gent.
En el curs que comencem els socialistes cullerencs asseguren que seguiran posant especial émfasi en la situació econòmica i en la posada en marxa de polítiques de creació d’ocupació i creixement econòmic per a fer front a la delicada situació que travessen nombroses families del nostre poble. Es per això que tornaran a presentar un pla d’ocupació com feren al 2009 i esperen que esta vegada, ja que el PP no és capaç d’elaborar-ne un, sí que siga capaç de recolzar el seu que, per responsabilitat amb els ciutadans de Cullera, ha de posar-se en marxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada