dijous, 6 de setembre del 2012

EL CENTRE DE FORMACIÓ D´ADULTS D´ALMUSSAFES OBRI EL TERMINI DE MATRICULACIÓ


L'escola oferta 520 places en el present curs educatiu, que s'inaugurarà el pròxim mes d'octubre

Dimarts que ve dia 11, el centre municipal de formació de persones adultes d'Almussafes obri el període de matriculació per als empadronats en la localitat en els nou programes formatius oferits en el present curs educatiu 2012-2013. Per la seua banda, la inscripció destinada a l'alumnat d'altres poblacions es formalitzarà a partir del divendres dia 21, en horari vespertí. De nou, l'escola municipal presenta un total de nou programes formatius als sol·licitants, amb una ràtio màxima de 520 places.
El consistori d'Almussafes aposta, una vegada més, per una política educativa de qualitat que, entre altres aspectes, prima la formació de les persones adultes en la localitat mateix, a través de la potenciació del seu Centre Municipal de Formació de Persones Adultes. El pròxim dia 1 d'octubre s'iniciaran oficialment les classes en aquesta escola pública d'FPA, autoritzada per la Conselleria d'Educació.
A causa de la gran demanda que genera el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, per cinqué any consecutiu l'escola aplica un sistema de matriculació en què es valora tant el criteri d'empadronament com la continuïtat en els estudis, ja que els empadronats a Almussafes i aquells que posseïxen un certificat d'aprofitament del curs anterior tenen l'oportunitat de matricular-se a partir de dimarts que ve dia 11. Així mateix, del 12 al 18 de setembre, s'obrirà la matricula per als empadronats del municipi, del 18 al 20 será el torn del Graduat en Secundària i a partir del 21 per a alumnes no empadronats amb certificat d'aprofitament o informe de promoció. Finalment, entre el 24 i el 26, la matrícula es mantindrà oberta per a qualsevol sol·licitant i curs, sempre i quan renten places vacants.

Programa educatiu

Quant a l'oferta formativa 2012-2013, el centre continua potenciant els cursos de formació bàsica, el graduat en secundària de primer i segon nivell i els corresponents accessos als cicles formatius de grau superior i a la Universitat per a majors de 25 anys. Així mateix, es mantenen els cursos d'anglés, informàtica i castellà per a immigrants i es consolida el curs de valencià per a immigrants, implantat fa dos anys amb èxit.

També enguany s'aplica la taxa de matrícula de 30 euros per als cursos d'anglés i informàtica, així com per als accessos als cicles formatius i a la Universitat per a majors de 25 anys. “Amb això pretenem reforçar el compromís de les persones que formalitzen la matrícula, evitant que es produïsquen abandons a mitat de curs mentres han quedat veïns sense plaça, a més d'obtindre diners per a millorar la dotació del centre”, assenyala la regidora d'Educació, Elia Alepuz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada