divendres, 10 d’agost del 2012

BENIFAIÓ I VALMONTONE REFERMEN EL SEU AGERMANAMENT 25 ANYS DESPRÉS


L’alcaldessa de Benifaió i l’alcalde de Valmontone van firmar en terres italianes la continuïtat d’aquesta unió

Benifaió i el poble italià de Valmontone han tornat a refermar els seus llaços d’agermanament 25 anys després. Dimecres passat, en un acte oficial en la ciutat italiana, els alcaldes d’ambdós ciutats van rubricar amb les seues firmes la continuïtat d’aquesta unió.
Ha sigut una setmana de celebració plena davant d’un programa cultural, gastronòmic i festiu molt variat organitzat pels representants de Valmontone i on han participat, a més dels veïns italians, mig centenar de benifaionenses.
Benifaió acollirà durant la setmana fallera del 2013 la segona part de l’aniversari. Les comissions d’agermanament d’ambdós ciutats són les encarregades de l’organització de l’esdeveniment.
Cal recordar que va ser en el 1987 en terres italianes quan es va iniciar de forma oficial l’agermanament cultural entre Benifaió i Valmontone amb la presència de les llavors autoritats locals d’ambdós municipis. Ara, 25 anys després, s’ha tornat a repetir la instantània amb diferents personalitats però amb el mateix objectiu.
L’Ajuntament de Benifaió ha estat representat per l’alcaldessa de Benifaió, l’edil de cultura i regidors del PSPV-PSOE i Gent per Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada