dimecres, 29 d’agost del 2012

ALZIRA PARTICIPARÀ EN EL SALÓ INTERNACIONAL DE PATRIMONI, BÉNS I ITINERARIS RELIGIOSOS, DIKÉ


Se celebra del 14 al 17 de setembre en Fira València
El Pas de la Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre hi estarà exposat.

Alzira està ultimant els detalls per a la seua participació en la Fira DIKÉ, el Saló Internacional de Patrimoni, Béns i Itineraris Religiosos, únic a Espanya.
A més de l’estand, on la Ciutat promocionarà el seu patrimoni religiós, històric i turístic, la participació d’Alzira en aquest Saló anirà acompanyada del Pas de la Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre de la localitat. Un Pas que romandrà exposat els 4 dies que dura la Fira.
Cal destacar que la imatge del Sant Sepulcre d’aquesta Germandat va arribar a Alzira en 1943 dels tallers de l’escultor de València, Antonio Ballester. Des de llavors no ha eixit de la Ciutat i, fins i tot, la seua restauració es va realitzar en el municipi.

El regidor de Fires, Festes i Turisme, Rafa Fita, ha volgut agrair al Capítol de la Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre d’Alzira “la cessió del pas per a la seua exposició en un gran Saló com és DIKÉ. Així com la seua col·laboració inestimable ja que, a més, el dissabte 15 de setembre, el Pas eixirà en processó dins de la Fira. Per a això, es desplaçaran al Saló dos relleus de portants i la Banda de Tambors que sempre acompanya al Pas en processó”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada