dimarts, 28 d’agost del 2012

PSOE D’ALZIRA DEMANA A L’ALCALDESSA QUE SOL·LICITE UNA SUBVENCIÓ PER A CANVIAR LES PERETES ACTUALS PER LES DE LED EN LA CIUTAT PER A ESTALVIAR ENERGIA



La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que ara seria un bon moment per a establir un pla d’estalvi del consum en l’enllumenat públic, ja que la Diputació hi ha establit subvencions.
El passat dia huit d’agost, es van publicar les bases per a sol·licitar una subvenció a fi de col·laborar en les polítiques d’estalvi energètic i la contenció de les despeses. A Alzira li corresponen 240.000 euros, per a canviar les peretes actuals per les de LED.
Aguilar considera que les llums amb tecnologia LED consumixen menys energia i duren molt més que les peretes convencionals, a més de tindre un cost de manteniment mínim. Per tant l'Ajuntament hauria d’aprofitar aquesta ocasió i presentar la sol·licitud d’aquesta subvenció abans del 15 de novembre que acaba el termini.
La dirigent socialista manifesta els avantatges d’acollir-se a la subvenció de la Diputació del canvi de peretes pel sistema de LED, ja que oferix una duració de prop de 100.000 hores d’ús, més de 13 anys de funcionament amb un mínim manteniment i amb això se substituiria al sistema d’enllumenat públic actual que a més de ser obsolet requerix de reparacions.
El grup socialista presentarà una moció en el pròxim ple perquè l'Ajuntament sol·licite els 240.000 euros de subvenció i canvie una part important de l’enllumenat dels carrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada