dijous, 5 de juliol del 2012

SUECA ACULL AQUEST DISSABTE LA III TROBADA DE BANDES



Sueca acull, eL dissabte 7 de juliol, la tercera edició de la Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, “un important esdeveniment musical a l’aire lliure amb què pretén, acostar la música als ciutadans i visitants del municipi en època estival, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i les dos bandes de Sueca”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.
En aquesta ocasió, la Unió Musical i la Societat Ateneu Musical, les dos de Sueca, estaran acompanyades per l’Agrupació Musical L’Amistat, de Quart de Poblet. Abans de pujar a l’escenari per a interpretar les peces triades, les tres societats musicals realitzaran una desfilada pels carrers més cèntrics del municipi.
La III Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca” se celebrarà en la Placeta Fonda, aquest dissabte, a partir de les 20 hores. Al finalitzar, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el regidor de Cultura, Josep Navarro, faran entrega, als presidents i directors de les tres societats musicals, d’uns pergamins en record d’aquest acte. Finalment, la Unió Musical de Sueca interpretarà l’Himne Regional amb el qual es posarà el punt final a la vetlada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada