divendres, 6 de juliol del 2012

69 JÓVENS ESPORTIRTES D´ALMUSSAFES, GUARDONATS EN LA IV GALA JOVE DE L´ESPORT


La sala d'actes del Centre Cultural d'Almussafes va acollir el passat, dia 29 de juny, la quarta edició de la Gala Jove de l'Esport, cita oficial organitzada des del consistori municipal, a través del seu Consell Municipal d'Esports. Durant l'acte públic, presidit per l'alcalde, Albert Girona, i el regidor d'Esports, Carles Grancha, es va homenatjar a un total de 69 jóvens esportistes de la localitat menors de 16 anys, que han destacat pels seus èxits durant la passada temporada. Aquesta quarta convocatòria va congregar a centenars d'assistents, que van viure en primera persona la gala homenatge a les jóvens promeses de l'esport de la localitat.

L'acte esportiu, que va arrancar a les 18.30 hores, va estar amenitzat per diferents exhibicions esportives, en les que van participar les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d'Almussafes, el grup de Dansa Acrobàtica – Xou Danse que entrena Laura Montero i les alumnes del curs de Funky que s'impartix anualment en el pavelló Poliesportiu Municipal per part d'Estefanía Olmos.
No obstant això, els verdaders protagonistes de la gala van ser els jóvens esportistes de la localitat que han tancat la temporada amb grans resultats i nombrosos podis. Els 69 homenatjats van rebre els corresponents diplomes i detalls commemoratius de la mà del president de la corporació i del regidor d'Esports, a més de pel propi president de cada un dels clubs representats.
Els primers a pujar a l'escenari van ser els jóvens esportistes representants dels clubs locals. Paula Fos, Yaiza González, Maria Doní Girolamo, Sandra Rico, Maria Garrido, Sandra Vayá, Elena Grau, Ainoa Vila, Mireia Simón, Lluna Magraner, Enya Sospedra, Claudia Nicola, Clara Martínez, Beatriz Baldoví, Claudia Beltrán, Teresa Girona i Ainhoa Llamas van representar amb honors la gimnàstica rítmica. Els catorze jugadors de l'equip aleví B, així com tres jugadors de l'equip infantil subcampió de lliga i altres tres de l'equip cadet, també subcampió van rebre el corresponent homenatge públic per part del Consell Municipal.
Raquel Gil i Aitana Vila van deixar alt el llistó del Club de Tennis, igual que les deu jugadores de l'equip aleví femení del Club de Basquet Almussafes i els campions de galotxa i d'escala i corda del Club de Pilota Valenciana, David Cariñena, Victor Rodríguez, Moisés Giner i Antonio Sánchez. El pescador Valentín Gryniv i els arquers Nerea López, Raul Miralles, Ferrán Rodrigo, Iraide Gavieiro, Santi Rovira, Rafael Reig i María Gómez van deixar molt alt el llistó esportiu local.
Amb posterioritat, van rebre el corresponent homenatge diferents esportistes naturals d'Almussafes que militen en clubs forans. De fet, es van convertir en protagonistes el Pescador esportiu Isaac Gutiérrez, les gimnastes Mar Martínez, Marta Lihan Sabater, Ruth Rodríguez, Teresa Garulo, i Mar Martínez i el corredor primer classificat en el Bressol de Campions Bankia, Aaron Polanco. El consagrat pilotari Lluís de la Vega, i el futbolista recentment fitxat pel Barça C.F, Abel Ruiz, van tancar el quadre d'honor de la gala, amb la que es va clausurar en el programa d'activitats del Mes de l'Esport d'Almussafes d'enguany 2012.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada