dimarts, 10 de juliol del 2012

EL CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ROQUETTE BENIFAIÓ ACONSEGUIX SET MEDALLES EN EL CAMPIONAT NACIONAL


La gimnasta senior Mar Martínez es proclamava subcampiona d’Espanya en la modalitat individual absolut

Elisabet Martínez es va classificar entre les huit millors d’Espanya

El Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió va participar el passat cap de setmana en el Campionat Nacional individual absolut, equips i autonomies que es disputava a Valladolid aconseguint emportar-se a casa un total de set medalles.
La gimnasta senior Mar Martínez es proclamava en el certamen esportiu subcampiona d’Espanya en la modalitat individual absolut i 3a classificada en la competició nacional open. A més cal destacar que després de la seua exhibició va aconseguir sumar dos medalles més de plata en les finals de cércol i cinta. Com assenyalen des del club “gràcies a estos meravellosos resultats esta gimnasta aconseguix la prestigiosa 1a Categoria on competirà la pròxima temporada”.
D’altra banda també en la competició individual la gimnasta del Roquette Benifaió Elisabet Martínez, pertanyent a la 1a Categoria, va aconseguir classificar-se entre les huit millors d’Espanya per a disputar les finals de cércol i maces.
Juntament  amb estes dos gimnastes Alba Lozano va completar l’equip senior on el club també va demostrar estar entre els millors obtenint la 6a plaça del campionat.
Mar, Elisabet i Alba junt, a les gimnastes senior de la comunitat valenciana, també van aconseguir ser subcampiones d’Espanya per autonomies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada