dimecres, 20 de juny del 2012

SUECA ESPERA UNA NIT DE SANT JOAN AMB GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLIC.


Està previst un autobús gratuït que realitzarà viatges ininterrompudament des de Sueca a les Palmeres fins a les 3.00h.
La Regidoria de Seguretat Ciutadana reforçarà el servei ordinari de la policia amb un dispositiu especial.

L’Ajuntament de Sueca última els preparatius per a celebrar la nit de Sant Joan. Des de la Regidoria de Turisme s’ha organitzat una discomòbil al passeig de les Palmeres. A fi de facilitar l’accés dels ciutadans a la zona marítima, també s’ha previst el servei d’un autobús gratuït que realitzarà viatges ininterrompudament des de Sueca a les Palmeres, des de les 19h fins a les 24h, per a acudir a la platja, i des de les 24h fins a les 3.00h, per a tornar a Sueca. La parada s’ubicarà al Pavelló Cobert. “Hem considerat que este servei era necessari perquè la gent puga gaudir de la nit i evitar així accidents, ja que esta nit és una en què més concentració de persones es produïx a les platges ”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea. Per la seua banda, la Regidoria de Festes oferirà un castell de focs d'artifici al voltant de les dotze de la nit. “Com l’any anterior, des de la nostra Regidoria recolzarem sempre esta festivitat tan arrelada al nostre municipi”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.
Les regidories de Turisme, Sanitat i Protecció Civil han preparat un dispositiu especial que oferirà, de 20h a 3h, el servei d’una ambulància, atesa per un metge i un ATS, en la qual es realitzaran els primers auxilis a tota persona que ho necessite. L’ambulància s’instal·larà  al centre de salut de les Palmeres. Així mateix, un equip de Protecció Civil també tindrà la seua base al centre de salut de les Palmeres, encara que durant la nit recorrerà tota la zona marítima. “Enguany, a causa de la quantitat de gent que s’espera, hem ubicat un lloc de primers auxilis per a poder atendre els veïns que patisquen qualsevol tipus de lesió. M’agradaria aprofitar per a demanar als ciutadans, especialment als més joves, que tinguen precaució i que no realitzen excessos amb l’alcohol”, ha assenyalat la regidora de Sanitat i Protecció Civil, Josefa Juan.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana està previst reforçar el servei ordinari de la policia amb un dispositiu especial que mantindrà totes les unitats patrullant, tant en el nucli urbà de Sueca, com en la seua zona marítima, des del Mareny de Vilxes fins al Perelló. “Per a nosaltres la seguretat dels ciutadans eixa nit és el més important. Per això, recomanem un consum responsable d’alcohol, com també  evitar la conducció si no es troba la persona en les condicions adequades. Cal divertir-se però sempre d’una manera responsable”, ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.
La Regidoria de Serveis ha preparat també un dispositiu especial de neteja a fi que el diumenge les platges es troben en perfecte estat per a l’ús dels banyistes. “M’agradaria fer una crida a la gent perquè respecten la zona de l’arena, que no realitzen fogueres ni botellons en esta part de la platja, i que, si ho fan, s’encarreguen d’arreplegar tot el fem produït. També m’agradaria demanar als ciutadans que no pernocten en l’arena, ja que el dispositiu de neteja començarà a treballar de bon matí, a partir de les quatre del matí, quan encara no hi ha molta visibilitat, i així evitarem accidents ja que en l’arena entraran màquines a netejar”, ha assenyalat la regidora de Serveis, Pilar Moncho.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada