dimecres, 13 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA SOL·LICITA MÉS VIGILÀNCIA EN ELS TREBALLS DE SUBSÒL


Fernando Pascual

El secretari d’organització dels socialistes d´Alzira, Fernando Pascual, considera que no hi ha el suficient control per part de l’Ajuntament d’Alzira per a les obres que es realitzen en el subsòl.
Pascual considera que les obres que es realitzen en el subsòl haurien de tindre un protocol d’actuació i coordinar més des del departament d’urbanisme que dirigix el Sr. Montalva.
Segons Pascual les fugues de gas en la ciutat són contínues, sense que ningú li pose remei, són massa les fugues produïdes en la ciutat per la falta de vigilància i coordinació en les obres, això comporta un greu perill per als ciutadans.
El responsable socialista recorda que han sigut ja moltes les fugues de gas que s’han produït a Alzira, on han intervingut Bombers, Policia Local i Nacional, i això resta eficàcia en altres serveis per la mala gestió del govern del Partit Popular.
Pascual manifesta que ara fa un any el grup socialista presentà una proposta perquè es coordinaren les llicències d’obres amb els plans de la canalització del gas, per a evitar aquest tipus d’accidents, “però com en moltes altres ocasions estes propostes que servixen per a evitar despeses, la Sra. Alcaldessa d’Alzira no les té en compte”.
El dirigent socialista anuncia que els socialistes tornaran a presentar una proposta en el pròxim ple perquè s’establisca un mecanisme de control perquè en un futur quan s’òbriga una rasa en la ciutat s’acompanyen plans actualitzats de la ubicació en el subsòl de les conduccions de gas. “Perquè no podem admetre que per culpa de que el Partit Popular no sàpia fer les coses bé, els ciutadans estiguem en perill per una explosió de gas”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada