dijous, 7 de juny del 2012

DOS EXALUMNES DEL CEIP PONTET D´ALMUSSAFES REBEN EL PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC.


Ambdós van completar el tercer cicle d'educació primària amb una nota mitjana de deu

Manuel Godoy Pazos i Helena Rodrigo Argente, que actualment cursen els seus estudis de primer de l'ESO, van rebre dimarts passat dia 5 el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària, concedit per la Conselleria d'Educació per al curs 2010-2011. Ambdós estudiants van concloure la seua formació en primària en el CEIP El Pontet d'Almussafes amb una nota mitjana de 10, la qual cosa els ha favorit el guardó, juntament amb altres 62 estudiants de la comarca de la Ribera.
Dos alumnes d'Almussafes van ser guardonats, dimarts passat dia 5 amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària, de la mà de la consellera d'Educació, Formació i Ocupació, Mª José Catalá. Els estudiants Helena Rodrigo Argente i Manuel Godoy Pazos, exalumnes del CEIP Pontet, van compartir juntament amb els seus familiars i el mateix director del centre educatiu, Miguel Ángel Aragó, l'acte d'entrega dels premis, que es va celebrar al paranimf del Complex Educatiu de Xest, a partir de les 16 hores.
Aquesta és la segona convocatòria d'uns guardons amb què la Generalitat Valenciana ha reconegut l'esforç de 493 alumnes que van finalitzar els seus estudis de Primària en centres de la Comunitat Valenciana en el curs 2010-11 amb una nota mitjana de 10. Respecte d'això, Catalá va destacar “la necessitat promoure l'excel·lència fins a convertir-la en el senyal d'identitat de la nostra gestió educativa”. Així mateix, la consellera va animar els jóvens guardonats “a continuar treballant en el camí cap a l'èxit personal i acadèmic, ja que sou l'esperança del procés de transformació social que estem vivint actualment i el futur que la societat valenciana necessita”.
Els premiats disposaran de tots els llibres de text gratuïts el pròxim curs educatiu, tal com va prometre en la seua intervenció la pròpia consellera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada